Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سریال جذاب و دیدنی روزگاری در چوکوروا با نام ترکی Bir Zamanlar Cukurova و نام انگلیسی Bitter Lands جز بهترین مجموعه های تلویزیونی شبکه ATV ترکیه می باشد. این مجموعه با نام ” زمانی در چوکوروا ” نیز در ایران شناخته می شود. در این مطلب به معرفی بازیگران و خلاصه داستان این سریال می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال با نام های Tierra amarga, Once Upon a Time in Cukurova در ترکیه شناخته می شود.

این مجموعه در حال حاضر از شبکه ATV روزهای پنجشنبه ساعت ۲۰ به وقت ترکیه و ساعت ۲۰:۳۰ بوقت ایران پخش می گردد.

سریال زمانی در چوکوروا توسط چه کمپانی ساخته شد؟

سریال ترکی و جذاب زمانی در چوکوروا توسط کمپانی Tims&B Production ساخته شده است. این سریال به سفارش شبکه تلویزیونی ATV در حال پخش فصل دوم خود می باشد.

این سریال در ژانر درام رمانتیک است.

کارگردانان این مجموعه Murat Saracoglu, Faruk Teber می باشند.

نویسندگان آن Su Ersoz, Derem Ciray, Yildiz Tunc هستند.

داستان سریال روزگاری در چوکوروا

داستان سریال روزگاری در چوکوروا در استانبول  دهه ۱۹۷۰ آغاز می شود . در سرزمین های حاصلخیز کوکورووا ، آدانا (شهری در جنوب ترکیه) زلیخا (Hilal Altinbilek) دختری جوان و زیبا است که به همراه برادر بزرگش ولی (Mustafa Acilan) و خواهرزاده اش در استانبول زندگی می کنند.

او به عنوان خیاط در یک منطقه مشهور در استانبول کار می کند .

او آرزو دارد که با معشوق خود Yilmaz ازدواج کند.

ییلماز (Ugur Gunes) مردی پر تلاش است که به عنوان مکانیک ماشین کار می کند.

پس از درگذشت خانواده اش مدتها پیش ، او توسط استادش بزرگ شده است.

ییلماز زندگی ثروتمندی ندارد اما می تواند هر کاری انجام دهد تا معشوق خود زلیلا را خوشحال کند.

زلیخا و ییلماز می خواهند هر چه سریعتر ازدواج کنند و زندگی جدید خود را در کنار هم آغاز کنند. با این حال ، چیزی غیر منتظره اتفاق می افتد و آنها قربانی سرنوشت می شوند.

اتفاق غیرمنتظره در زندگی زلیخا و ییلماز

ولی ، خواهر خود را برای بازپرداخت بدهی قمار خود به یک فرمانده مافیا می فروشد.

به همین دلیل زلیخا در دام تبهکاران می افتد.

از طرف دیگر ، Yilmaz فرمانده مافیا را به قتل می رساند تا بتواند زلیخا را نجات دهد.

پس از این اتفاق، ییلماز برای زنده ماندن باید از استانبول فرار کند. از این رو ، Yilmaz و Zuleyla دست به فراری وحشتناک می زنند.

سرنوشت ییلماز و زلیخا را به آدانا (شهری در جنوب ترکیه) می آورد.آنها در حالی که سعی می کنند هویت خود را مخفی نگه دارند ، به دنبال شغل می گردند.

Yilmaz با یکی از دوستان دوران خدمت سربازی خود روبرو می شود.این دیدار آنها را به مزرعه یامان می رساند.

ییلماز و زلیخا در این مزرعه مشغول به کار می شوند و برای این که هویت شان فاش نشود خود را خواهر و برادر معرفی می کنند.

مزرعه یامان یک مزرعه مشهور در آدانا است که دارای اراضی وسیع و پربار می باشد.

صاحب این اراضی، دمیر ، مرد جوان و خوش تیپ است که در برلین آلمان تحصیل کرده است.

دمیر مردی مدرن و پرشور است که هدفش ایجاد روشی مکانیزه در کشاورزی است.

او می خواهد با توسعه کشاورزی آرزوی پدرش را برای تبدیل شدن به قدرتمندترین مرد آدانا به واقعیت تبدیل کند.

دمیر به همراه مادرش هونکار (وحید پرچین) زندگی می کند.

وی پس از یک زندگی مشترک ناموفق دیگر به عشق فکر نمی کند.

با این حال ، زندگی او پس از ملاقات با زلیخا به طرز چشمگیری تغییر می کند.

دمیر عاشق زلیخا می شود. بدون اینکه بداند او عاشق مرد دیگری است.

این احساساتی که در دمیر اینجاد شده است نه تنها زندگی این دو عاشق فراری بلکه زندگی مزرعه یامان را ناگهان وارونه می کند.

در داستان سریال تلویزیونی روزگاری در کوکورووا Bitter Lands (Bir Zamanlar Cukurova) ، عشق افسانه ای زلیخا و ییلماز را مشاهده خواهید کرد.

معرفی بازیگران سریال روزگاری در چوکوروا

نام بازیگران به همراه نقش

Hilal Altinbilek as Zuleyha Altun

Ugur Gunes as Yilmaz Akkaya

Murat Unalmis as Demir Yaman

Vahide Percin / Gordum as Hunkar Yaman

Bulent Polat as Gaffur

Turgay Aydin as Sabahattin

Selin Yeninci as Saniye

Sibel Tascioglu as Sermin

Selin Genc as Gulten

Polen Emre as Fadik

Mustafa Acilan as Veli

Serpil Tamur as Haminne

Kadim Yasar as Cengaver

Yeliz Dogramacilar as Fusun

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سریال سریال سریال ترکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!

توئیتر فارسی یکی از بستر‌هایی است که کاربران مجازی در آن به ابراز نظر درباره مسائل مختلف به خصوص اجتماعی و سیاسی روز می‌پردازند. با اینکه به استناد نظرسنجی‌ها، کمتر از ۱۰ درصد جمعیت ایران عضو توئیتر هستند، اما این پلتفرم نشان داده در جریان‌سازی و برخی افشاگری‌ها از پیشروترین رسانه‌ها به شمار می‌آید، به گونه‌ای که در بسیاری از اوقات محتوای این بستر کم‌جمعیت، اما موثر در شبکه‌های اجتماعی پرجمعیت دیگری مانند اینستاگرام، نفوذ و همه‌گیر می‌شود.

به گزارش ایرنا، در این گزارش تلاش شده محتوای منتشر شده در سال ۱۴۰۲ بررسی و بازیگرانی از سینما و تلویزیون که بیشترین بحث و نظر درباره آن‌ها در این فضا صورت گرفته، استخراج و مقایسه و تحلیل شود. برای دریافت اطلاعات از سامانه پایشگر شبکه‌های اجتماعی استفاده شده و نام و نام‌خانوادگی افراد و هشتگ آن‌ها جست‌وجو و اطلاعات مرتبط استخراج و آنالیز شده است.

بازه زمانی این پژوهش از فروردین تا اسفندماه ۱۴۰۲ بوده و نتیجه استخراج پربحث‌ترین بازیگران سینما و تلویزیون در سال ۱۴۰۲ در قالب گراف میله‌ای زیر ارائه شده است.

«مهران غفوریان» پربحث‌ترین بازیگری بوده که کاربران توئیتر درباره آن توئیت زدند. بعد از غفوریان به ترتیب «رضا کیانیان، ترانه علیدوستی، مهران رجبی، شهاب حسینی، رامبدجوان، الهام چرخنده، پرویز پرستویی، رضا عطاران و آتیلا پسیانی» در فهرست پربحث‌ترین بازیگران از نظر کاربران توئیتر بوده‌اند.

در ادامه اصلی‌ترین مضامین توئیت‌های مرتبط با ۵ بازیگر نخست از نظر میزان بحث و نظر توئیتری‌ها، تحلیل و بررسی شده است:

۱. مهران غفوریان

تقریبا همه توئیت‌های مرتبط با مهران غفوریان در یک بازه زمانی کوتاه در دی ماه ۱۴۰۲ صورت گرفت؛ وقتی این بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به اظهارنظر «علی کریمی» در خصوص جان‌باختگان کرمان گفت: «کسی که از کشتار مردم خوشحالی می‌کنه باید در تیمارستان بستری بشه.»

این اظهار نظر غفوریان باعث بروز یک دو قطبی کوتاه‌مدت، اما حجیم له و علیه او و در حمایت و ابراز نفرت از کریمی شد به‌گونه‌ای که در ۱۶ دی‌ماه فقط ۱۴ هزار و۶۰۰ توئیت و ریتوئیت در این موضوع منتشر شد.

۲. رضا کیانیان

عمده توئیت‌های مرتبط با رضا کیانیان در سال گذشته، مهرماه و دی‌ماه منتشر شده بود. جالب اینکه، کیانیان در توئیتر فعالیتی ندارد و این توئیت‌ها، واکنش به استوری‌های ایستاگرامی او بوده به‌گونه‌ای که نزدیک به ۷۰ درصد این محتوا به استوری اینستاگرامی او درباره همسر رئیس‌جمهوری و همچنین درگذشت «ناصر طهماسب» دوبلور پیشکسوت در مهر و دی‌ماه ۱۴۰۲ بوده است.

عمده توئیت‌های کاربران توئیتر در سه مضمون انتقادی و علیه کیانیان منتشر شده است.

۳. ترانه علیدوستی

توئیت‌های مرتبط با ترانه علیدوستی در سال ۱۴۰۲ تنوع بیشتری داشت و عمده آن‌ها در اردیبهشت، آبان و دی‌ماه منتشر شد. حجم زیادی از محتوای توئیتری‌ها در واکنش به استوری اینستاگرامی ترانه علیدوستی درباره ممنوع‌الکاری و عدم شرکت در پروژه‌های سینمایی بود. بعد از آن، اعلام حمایت او از محکومان اعدام خانه‌اصفهان در اردیبهشت‌ماه، خبرساز و واکنش‌برانگیز شد.

نزدیک به ۲۰ درصد محتوا علیه علیدوستی کاملا منفی و انتقادی و در اعتراض به منش و گفتار فمنیستی او منتشر شد و در واقع واکنشی بود به اظهارات اینستاگرامی او؛ زیرا علیدوستی نیز همانند بیشتر بازیگران سینما در اینستاگرام و به طور محدودی در توئیتر فعالند.

خبر شکایت «مهدی کوشکی و حبیب رضایی» از «ترانه علیدوستی و فرشاد فرشادجو»، از دیگر مضامین مرتبط با این بازیگر در توئیتر فارسی بودند.

۴. مهران رجبی

تولیدمحتوای توئیتری مرتبط با مهران رجبی نسبت به دیگر هنرمندان، پراکندگی بیشتری داشته و در بیشتر روز‌های سال شاهد انتشار محتوا‌های انتقادی یا حمایتی از این بازیگر بوده‌ایم؛ این در حالی است که اوج محتوای مربوط به رجبی در مهر و دی‌ماه سال گذشته بوده است. در دی‌ماه توئیت‌های زیادی له یا علیه حضور این مجری بازیگر در تجمع حمایتی از فلسطین منتشر شد.

با این وجود، نام مهران رجبی به عنوان یکی از کلیشه‌های رایج در تویئتر فارسی به عنوان میم مطرح بوده و کنایه از کسی است که به طور مداوم و همیشگی در رسانه ملی حضور دارد.

۵. شهاب حسینی

توئیت‌های مرتبط با شهاب حسینی در سال گذشته پراکندگی داشته، اما عمده توئیت‌ها در نیمه دوم سال به‌ویژه دی و بهمن‌ماه پارسال بوده است. حجم زیادی از محتوای توئیتری‌ها به مطالبه‌گری حسینی درباره دفاع از محکومان به اعدام بوده است؛ کاربران توئیتری با طعنه، خواستار حمایت حسینی و رضایت گرفتن او برای متهمان به قتل «داریوش مهرجویی» و همسرش «وحیده محمدی‌فر» شدند.

تعدادی از کاربران، به چهره حکومتی و متناقض حسینی و بازی کردنش در فیلم‌های حکومتی اعتراض داشتند. دیگر مضامین به نقش‌آفرینی‌های او در فیلم‌ها و سریال‌هایی همچون «پوست شیر»، «گناه فرشته»، «شهرزاد»، «شوق پرواز» و فیلم‌های «دلشکسته» و «حوض نقاشی» اشاره داشتند.

عده‌ای از کاربران نیز او را یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران دانسته و به ستایش بازیگریش در نقش‌های متفاوت اشاره کردند.

تحلیل و جمع‌بندی

۱. حضور چهره‌هایی مانند «مهران غفوریان»، «رضا کیانیان»، «ترانه علیدوستی»، «مهران رجبی» و «شهاب حسینی» به عنوان پربحث‌ترین بازیگران سینما و تلویزیون در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد کاربران توئیتر فارغ از فروش فیلم‌ها و کیفیت هنری آنها، بیشتر به مسائل سیاسی _ اجتماعی پیرامون هنرمندان توجه دارند به‌گونه‌ای که بازیگرانی مانند «جواد عزتی» و «پژمان جمشیدی» که از پرکارترین و پول‌سازترین چهره‌های سینمای ایران در سال گذشته بودند، حتی در فهرست ۱۰ نفر نخست پربحث‌ترین‌های توئیتر قرار نگرفتند.

۲. اظهارنظر‌های «مهران غفوریان به دلیل مجادله با علی کریمی»، «رضا کیانیان به دلیل واکنش به فوت ناصر طهماسب»، «ترانه علیدوستی در واکنش به ممنوع‌الکاری و کشف حجاب»، «مهران رجبی به دلیل حضور مداوم در رسانه» و «شهاب حسینی به دلیل دفاع از محکومان به اعدام در توئیتر» بیشتر مورد بحث قرار گرفتند. به عبارتی، موضوع‌های بیان‌شده، اصلی‌ترین و پرتکرارترین موارد مطرح شده پیرامون پنج بازیگر پربحث در بستر توئیتر فارسی در سال ۱۴۰۲ بوده است.

۳. تحلیل مضمون توئیت‌های پرلایک مرتبط با این پنج بازیگر سینما و تلویزیون از جهت تکرار و واکنش‌برانگیزی، نشان می‌دهد عمده محتوای توئیت‌ها پیرامون موضوع‌ها و اظهارنظر‌های سیاسی این هنرمندان صورت گرفته و نقش‌آفرینی و کیفیت هنری آن‌ها در اولویت نخست کاربران توئیتری نبوده است. براین اساس می‌توان نتیجه گرفت، ترندسازی و جریان‌سازی در بستر این پلتفرم بیش از زیبایی‌شناسی هنری و کیفیت سینمایی به سوژه‌شدن و گرفتن بهانه و سوتی توسط توئیتری‌ها مربوط می‌شود و کمتر تحلیل عمیق و دقیقی درباره هنرمندان سینما و تلویزیون در این بستر، پرلایک و پربازنشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری